Acaba la campanya. La nostra primera campanya com a Compromís per la Pobla de Farnals.

Hem invertit molt d’esforç, moltes ganes, molta il·lusió.

Hem fet una campanya en què hem volgut demostrar què som i com és el poble que volem construir.

Ja prou abans de la campanya acollírem un acte de presentació de candidats de primàries de Compromís. Perquè pensem que la democràcia s’ha de demostrar amb l’exemple.

Férem una presentació de candidatura en la qual intentàrem mostrar que la nostra idea no es fonamenta en una cara, sinó en tot un equip.

Duguérem a Llorenç Giménez, un gran contacontes, perquè pensem que els xiquets al nostre poble estan totalment oblidats, més encara si viuen al nucli de la platja. Perquè volem que tinguen oportunitats d’oci en general, i d’oci en valencià en particular, perquè sabem que, encara que alguns dels pares mai acabaran parlant valencià, estan molt orgullosos de que els seus fills el parlen.

Hem dut música i teatre a la nostra festa de campanya, perquè pensem que la cultura ens fa lliures i que la política s’ha de fer amb un somriure. Més que mai després de trobar-nos amb l’autoritarisme propi del govern del PP d’este poble i la mesquinesa que els dóna la por a perdre les cadires.

Hem elaborat un programa amb mesures modestes, realistes, concretes… perquè no sabem el que ens trobarem quan creuem les portes de l’ajuntament.

Agraïm la paciència i el suport a les nostres famílies, que han patit els nostres nervis i les nostres absències. Als amics, que han suportat l’allau de propaganda. Als companys d’altres pobles pel seu suport. A totes i cadascuna de les persones conegudes o anònimes que al carrer o als nostres actes ens han animat, que ens han demostrat la seua confiança, que ens han confirmat com a la seua opció.

Siga quin siga el resultat el diumenge, Compromís per la Pobla de Farnals ha començat a caminar amb peu ferm. Amb confiança. Amb valentia. Amb un somriure.

La faena de veritat comença en poc més de 48 hores.