La transparència ha de ser una de les característiques de les bones polítiques i per això volem acostar-te els plens del nostre ajuntament de la Creu, exposant -te l’ordre del dia i alguna xicoteta explicació del funcionament.

SESSIÓ ORDINARIA DEL PLE 15 DE FEBRER DE 2018
1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior de data 25 de gener de 2018.
2. Aprovació de la composició de la Mesa de Contractació Permanent de l’Ajuntament de la Pobla de Farnals.
La Mesa de Contractació Permanent s’encarrega del procés d’avaluació de les ofertes dels contractes oberts i negociats amb publicitat. Per tal d’adaptar-la a la nova llei de contractació pública (Llei 9/17 de 8 de novembre) es modifica la seua composició.
3. Aprovació de la Primera Modificació del Pla Normatiu 2018.
Segons la Llei de Procediment Administratiu el consistori té l’obligació de tindre un Pla Normatiu que continga les iniciatives legals o reglamentàries que es vullguen aprovar al llarg de l’any. Este pla ha de ser publicat al Portal de Transparència de l’Ajuntament.
En este cas, es modifica per tal d’incloure dos nous reglaments: el de taxes d’apertura d’establiments (que es pretén modificar) i un Reglament d’honors i distincions.
4. Modificació de l’Ordenança Fiscal de Llicència d’Apertura.
Adaptació de l’Ordenança Fiscal per tal que instal·lacions falleres (carpes) i les instal·lacions eventuals promogudes per l’Ajuntament o organismes sense ànim de lucre estiguen exempts de pagar la llicència

5. Moció del grup socialista sobre el sistema públic de pensions.
Moció presentada pel grup socialista en defensa del sistema públic de pensions.

6. Moció del grup Ciudadanos sobre el servei d’ambulància.

Moció presentada pel grup Ciudadanos per tal d’instar a mantindre el servei d’ambulància del PAC de Massamagrell.

7. Despatx extraordinari.