Estes són les preguntes plantejades per Compromís al ple ordinari

  1. Atenent a que ja es permet l’ús dels romanents de tresoreria i la alliberació dels superàvits 2019 y 2020 i tenint en compte que s’haurien de gastar en 2020-2021.  (en 2019 el superàvit va ser de 1.600.00€).  Ja s’està pensant en acometre alguna obra en eixos diners per a que done temps a executar-la en el 2021?

2. Durant l’any passat es va jubilar la psicòloga municipal que atenia tant als alumnes del CEIP Cervantes com el taller de memòria com la intervenció psicològica de la població. L’equip de govern no va traure la seua plaça. S’ha assumit pel Servei Pedagògic Escolar? Quantes hores  de dedicació està donant al nostre col·legi?

3. Quin és el protocol de desinfecció del autobús municipal?

4. Al ple de novembre de 2019 s’aprovà per unanimitat una moció presentada per Compromís que instava a reclamar millores de l’estació de metro a FGV i adequar l’entorn per part de l’ajuntament? L’alcalde va assegurar que la despesa estava contemplada al pressupost de 2020, però estem a punt de finalitzar l’any i només s’han arrancat els abres. Es farà alguna cosa per complir la moció aprovada?

5. A l’acta de la junta de govern local del 9 de setembre parla sobre una reunió entre l’alcalde i la gerència de l’hospital General  per a explicar la problemàtica dels consultoris de la Pobla. L’ajuntament  s’havia compromés a donar informació a Conselleria sobre la quantitat de població real de la platja. Com arribaran a eixe número que es facilitarà a Conselleria?

6. Des de Conselleria d’Educació s’han donat 15.831 € per a organitzar activitats extraescolars que puguen pal·liar els efectes de la Covid entre els alumnes del municipi encaminades a infants de 3-18 anys. Tenen algun pla previst per a estes extraescolars?

7. Al final del carrer Inmaculada, ja quasi en sant Francesc hi ha unes tanques metàl·liques des del començament del curs escolar. Eixes tanques quina funció tenen en eixe lloc?