El passat dia 2 de maig presentàrem la nostra llista a les eleccions municipals en La Creu.El portaveu local Ferran Ortolà donà la benvinguda als assistents i va introduir l’acte que comptà amb la presència de la Portaveu de Compromís i Coordinadora del Bloc, Àgueda Micó, que amb la seua força habitual donà suport a un grup magnífic de persones amb moltes ganes de treballar pels dos nuclis de població de La Creu. Gent compromesa i preparada i amb la Il·lusió pròpia del somriure del nostre logo. També comptàrem amb la presència dels alcaldes de Massamagrell, Pep Galarza, i Puçol, Enric Esteve.

 

La nostra candidata a l’alcaldia, Ana Borja, ja compta amb l’experiencia de quatre anys de treball municipal al front de les regidories d’Educacio, Cultura, Joventut, Infància, Participació i Transparència,que són la mostra de què som capaços de construir des de Compromís.

També tinguérem un reconeixement al trebal d’Emili Gómez que ha estat al front de Turisme, Comerç, Ocupació i Sanitati que enguany continua en la candidatura.
Ana Borja presentà la llista municipal amb simpatia, amb valentia, detallant les característiques personals de cada candidat, perquè formem un grup #Imparable.