S’ha sol·lucinat la custodia dels gossos abandonats els caps de setmana?

Quan se convocarà la mesa de seguiment del pla d’infància?

En el ple de maig s’aprovaren dos mocions per a senyalitzar el final del carril bici en la platja per a indicar un recorregut, més segur que pujar pel pont, per la via de servei. S’ha fet cap avanç al respecte?

En maig també s’aprova una moció de compromís per fer una campanya d’empadronament i hem vist que ha començat, ens podria explicar en que consistirà?

Potser està inclós en la campanya d’empadronament, però es podria millorar l’accés a l’empadronament en la web?

El 14 de juny es donà el premi de novel·la gràfica de la Pobla de Farnals. En els discursos de l’ajuntament es parlà dels beneficis que aporta el premi al poble. Hem vist que enguany no està en pressupost. El premi no continuarà? i perquè?

Al ple de gener es va debatre sobre la desaparició de InfoCreu i es va dir que es tornaria a fer. 9 mesos després no ha tornat. Per a quan?

En anteriors plens es va parlar sobre l’entrada en funcionament del rocòdrom. Quan es preveu que estarà en funcionament?

Es va amortizar la plaça de la psicòloga per a fer una d’Agent de desenvolupament local (ADL) per gestionar ocupació. Quines funcions ha tingut el ADL durant estos mesos?

El treballador de l’ajuntament pareix que fugen, en el cas de la policia, sabem els motius de les dimissions?

Perquè no es tenen en compte els informes de policia, com en Sant Joan o en les festes de setembre com les calderes?

Quant oficials tenim ara en plantilla? Es el cap de policia? Es un agent el cap de policia?

L’autobús escolar en Av.Constitució en Av.Madrid té problemes de gir per cotxes mal aparcats, es podria senyalitzar d’alguna manera per a intentar evitar-ho?